Legnépszerűbb szöveteink

Ismerje meg vásárlóink körében legnépszerűbb szöveteinket. Dobja fel otthona hangulatát új textíliák használatával. 

 

Bergamo egy gyönyörű textúrájú zsenília bútorszövet. Katalógusában egyaránt megtalálhatjuk a modern és klasszikus változatot. Szépsége mellett több előnyre is szert tett. Erős kopásállósággal  és tisztíthatósággal rendelkezik. Szép színei és mintája végett egyik kedvelt bútorszövet. Alkalmas bútorra, drapériaként és egyéb dekorációs célokra. Bútorszövet, mely eleganciát és tekintélyt sugároz.

Concept bútorszövetük rengeteg hasznos jó tulajdonággal bír: Kiemelkedően magas a kopásállósága, vízlepergető, kellemesen puha tapintású. Hatalmas színválaszték közül választhat és izgalmas párosításokkal kísérletezhet. Kihagyhatatlan ajánlat: primőr minőségű zsenília elérhető áron.

Concept színválaszték

Válassza ki és kombinálja kedvenc színeit!

Lara bútorszöveteink a legmodernebb színekben és mintával készülnek. A Lara kárpit tökéletes választás  a modern és elegáns bútorokhoz. Magas a kopásállósága garantálja a hosszú élettartamot.. Nem csak bútoron, de falikárpitként, díszpárnaként is tökéletes. Közepesen vastag, enyhén durva tapintású anyag. Egyedi stílust és hangulatot varázsol a terekbe. Széles szín- és mintaválasztékban kapható.

Gusto textilbőr a nubukra emlékeztető kellemesen bársonyos tapintású anyag. A Gusto textilbőr számos előnyökkel rendelkezik. Többek között vízlepergető felületű, UV álló, jó kopásállóságú és könnyen tisztítható. Ár-érték arányos.