Téli bútorszövetek

” Az otthonunk önmagunk tükörképe. “
  Jennifer E. Smith

A tél eljövetelével a hűvös, ködös idő hangulatunkra is hatással van. Fontos, hogy otthonunkba megérkezve melegség járja át lelkünket. Ahhoz, hogy a hideg idő ellenére kellemesen érezzük magunkat, kis odafigyeléssel is sokat tehetünk. Melegebbé, hangulatosabbá tehetjük környezetünket, melyekre pár tippet adunk.

Bátran használjunk piros, sárga, zöld és meleg barna színeket, melyek felidézik a nyár örömét.

Olykor elég pár apró változtatás, mint pár díszpárna, egy pléd a kanapéra, pár színes virág, elegáns falvédő vagy egy terítő. Egy sötétítő függöny és egy szőnyeg is csodát tesz.
Ajánlatunkban kellemes tapintású, erős,  textileket könnyen tisztítható textileket ajánlunk, így nagycsaládosok és kisállattartók is bátran választhatják. 

Apollo kollekció, lágy tapintású bársony, mely gépben mosható. Teflonos felülete által könnyen megszabadulhatunk a foltoktól és a kisállatszőröktől.
Alkalmas bútorra, díszpárnának és falvédőnek.

Enjoy me, sok előnnyel jeleskedik. 3D hatású szövés, rendkívül nagy kopásállóság, ellen áll a göbösödésnek, puha tapintású, gyermek és környezetbarát, égésálló, maximális színtartás. 
Alkalmas bútorra, díszpárnának és dekorációnak.

Sophia kollekció, igen magas kopásállósággal bír. Vízlepergető felülete lehetővé teszi a könnyű tisztítást. Puha tapintású, nagy színválasztékban kapható kárpit. Ajánljuk bútorra, falikárpitnak, ágytakarónak, díszpárnának
és dekorációs célokra.

Torre kollekció, magas kopásállóságú szövet, mely 30°-on mosható. Extra puha tapintású, gyermek, állat és környezetbarát. Vízlepergető és lángmentes felülettel rendelkezik. Nagy színválasztékban kapható. Ajánljuk bútorra, díszpárnának, falikárpitnak és dekorációs célokra.

Zeus bársony, különleges textúrával készült. Előnyei: mosógépben mosható, gyermek, kisállat és környezetbarát. Magas kopásállóságú, extra puha tapintású
anyag. Nagy színválasztékban kapható. Ajánljuk bútorra, díszpárnának, ágytakarónak, falikárpitnak és dekorációs célokra.

 

Jungle gobelin white. Vidám hangulatot árasztó szövet, mely a dzsungel színét és melegét hozza el a komor télbe. Jó minőségű kárpit. Gépben mosható, vasalható, erős színtartású, bolyhosodás álló és környezetbarát anyagból készült. Ajánljuk bútorra, különösen a télikertek és üvegházak berendezéséhez. Tökéletes dekorációnak, falikárpitnak, párnának, ágytakarónak, divatos táskának. 

Otthonunk az, ahonnan nem vágyódunk el.