Minőség és elegancia, megfizethető áron bútorkereskedésünkben! Családi vállalkozásunk sok- sok éve szolgálja ki ügyfeleit, bizalommal fordulnak szakembereinkhez, akár egy bútorszövet kiválasztásáról, akár egy kifinomult bútordarab vásárlásáról van szó. Segítséget nyújtunk a méret kiválasztásban, a méretre szabás kivitelezésben, színkombináció választásban. Így otthonában minden a helyére kerül, és ami a legfontosabb, mindennapi kényelme, komfortja határtalan lesz.

Áruválasztékunkban megtalálhatóak mind a modern, mind a klasszikus anyagok:

  • Textilbőr
  • Zsenília
  • Bársonyszövet
  • Zsákszövet
  • Jacquard lakástextil

Az erős kopásállóságú kárpitok ugyanúgy kaphatóak üzletünkben, mint teflon, vagy égést késleltető bevonatokkal készült bútorszövetek. Az átlagos szélességű szövetek használatával nagyobb kanapék, kültéri ülőbútorok kárpitozását is könnyedén megoldják szakembereink.

Textil – textilbőrök:

Napjainknak népszerű anyaga textilbőr. Laminált, azaz ragasztott technológia módszerrel készült, felületi struktúrájú és színű bútorszövetek. Magas kopás állóságú változatokban, nagy színválasztékban kaphatóak. Tovább a textilbőrökre.

 textilbőrök  

Klasszikus bútorszövetek:

Klasszikus mintás bútorszöveteinket a szokványos és antik stílusú bútoroknak a kárpitozásához ajánljuk. Jacquard és laminált technológiával gyártott bútorszövetek tárházát is biztosítjuk. Egyszínű, mintás változatban, különböző felületkezeléssel, mint például teflon vagy égést késleltető bevonatok. Általában jacquard technológiával szövött 140 – 280 cm szélességben.

 klasszikus bútorszövetek  

Bútorszövetek – eredeti mintái alapján gyártva. Ebben a kategóriába azokat a bútorszöveteket sorolhatjuk fel, melyek korabeli minta alapja után újra le lettek szőve. Mintázatukkal, színeikkel korszakokat elevenítenek fel. Áruválasztékunkban megtalálható a XV. Lajos, XVI. Lajos korának bútorszövetei, az osztrák és cseh szecesszió díszítőelemei. Legfőképp antik bútoroknak a kárpitozásához ajánljuk.

Bútorszövetek és méretezésük:

A bútorszövetek nagy részét 140 cm szélességben gyártják. Ez a szélesség azonban a kanapék kárpitozásánál sok esetben keskenynek bizonyul. Ilyenkor két darabból oldják meg a kanapék háttámlájának és ülő felületének kárpitozását. Bármilyen stílusú berendezés újra kárpitozásához megtalálja a megfelelő bútorszövetek kereskedésünkben. Legyen az akár szokásos illetve, modern vagy antik mintázatú. Külföldről importált és a hazai gyártók által előállított szöveteink mindegyike kiváló minőségű.

Kínálatunk révén számtalan exkluzív épület, szálloda bútorainak felújítása történt meg. Ez többek között annak köszönhető, hogy antik enteriőrök kialakításához biztosítani tudjuk az eredeti mintákból újragyártott bútorszövetek beszerzését. Az klasszikus bútorok felújításához szükséges korabeli minták, újra szövött változatai ugyancsak népszerűek vevőink körében. Megtalálhatóak szecessziós és barokk stílusú, klasszikus kelmék is. Igény esetén vevőink számára a kiválasztott szövet szakembereink mesterien kárpitozzák. Legyen az heverő, fotel, szék, franciaágy, ülőgarnitúra vagy egyedi bútor. Széles bútorszövet termékválasztékunkból biztosan talál bútorához illő anyagokat kedvező áron.

Csapatunk hosszú éve azon dolgozik, hogy Önök a legmelegebb családi fészket tudják nyújtani családjuk számára. Minőségi bútorainkkal szeretnénk hozzájárulni a tökéletes otthon megteremtéséhez, legyen az modern vagy klasszikus bútor.

Pilisvörösvári bútor és bútorszövet bemutató termünkben, várjuk Önt mindennap!

 

Kapcsolat

H-2085 Pilisvörösvár, Fő u. 33/A

Tel.: +36 26 330 692

E-mail: ezustfotel@freemail.hu

H-P.: 9-17-ig, Szombat: 9-12-ig