Textilbőr szövetek, zsenilia szövetek,velúrhatású bútorszövetek, bársonyszövetek, zsákszövetek, jacquard szövetek.

Keresse fel üzletünket, vásároljon bútorszövetet az Ezüstfotel kereskedésnél Pilisvörösváron! Folyamatosan megújuló készletünkben megtalálja az Önnek megfelelőt. Válasszon kedvére, termékeink folyamatosan bővülnek!

Textilbőr szövetek:

 • Textilbőr Tesla

butorszovetek-1

 • Textilbőr California

butorszovetek-2

 • Textilbőr Cross

butorszovetek-3

 • Textilbőr Super mikrobőr

butorszovetek-4

 • Textilbőr Jack

butorszovetek-5

Családi vállalkozásunk megbízható és nagyon precíz. Bútorszöveteink kiváló minőségűek, minden igényt kielégítenek. Újítani szeretné otthonát? Ön eltervezi, mi a leghatékonyabb tempóban megtervezzük és elkészítjük Önnek!

Zsenília bútorszöveteink kínálata:

 • CALCUTTA

 • DISCO

butorszovetek-7

 • LOREN

 • MIRA

butorszovetek-9

Textilbőr,velúr hatású bútorszövetek:

 • Szahara

butorszovetek-10

 • Textilbőr Cowboy

butorszovetek-11

 • Textilbőr Espresso

 

butorszovetek-12

 • Textilbőr Jack

butorszovetek-13

Bársonyszövetek:

Rendkívül ízléses bútorszövet. Kellemesen lágy tapintású, többnyire klasszikus bútoroknál választják. Sík felületét, a nyomott minták teszik igazán különlegessé, melyek többféle mintát képeznek. Széles választékban megtalálható kereskedésünkben!

Bársony szövet:

butorszovetek-14

Zsákszövetek:

 • Alabama

butorszovetek-15

 • Kent

butorszovetek-16

  Bond:

butorszovetek-17

Jacquard:

Jack:

butorszovetek-18

Havanna:

butorszovetek-19

Az egyik legkedveltebb bútorszövet e világon! Rendkívül nagy választékban található meg, színe és mintázata végtelen változatú. Sokak szerint a leghálásabb szövetfajta. Keresse üzletünkben!

 

Tippek otthonunk szépítéséhez:

Mielőtt nekilátunk az otthonunk dekorálásnak és az bútorszövet megvásárlásának válasszunk, ki egy pontot ahonnan elindulunk. Egy központi bútordarabot, amit mindenképp szeretnénk valamilyen módon, a placcon tartani. Ez legtöbb esetben a kanapénk, mivel ez a legnagyobb bútordarab a helyiségben és köré tudunk tervezni a későbbiekben, legyen szó a falak színeiről, a függönyök mintájáról, vagy más kiegészítő dekorációs holmiról. Ha egy cseppet bizonytalanok vagyunk, akkor kezdjünk valamilyen semleges színnel, így egyszerűbben tudunk hozzá illő egyéb termékeket találni.

Mi a célunk…

Először is azt kell megtalálnunk, milyen hangulatot szeretnénk felidézni a lakásunkban. Ha például azt szeretnénk, hogy nyugodtságot árasszon a szoba akkor szürkét, kéket vagy akár halványlilát is kiválaszthatunk, ha azt szeretnénk, hogy a szobánk melegebbnek, világosabbnak mutasson,  akkor sárga, narancs, vagy piros esetleg világos barna, vagy rózsaszín árnyalatokat válasszunk. Ha melegebb érzést szeretnénk kelteni, akkor érdemes puhább, selymesebb tapintású textileket is választani, ez lehet zsenília, bársony bútorszövet, vagy selyem, muszlin függöny.

Természetesen a színek között is vannak árnyalatbeli különbségek, amitől az egyik hidegnek a másik melegnek hat. Például ha sötét vagy királykék festéket választunk a falra, akkor hideg, de ha türkizt, akkor már jelentősen változik az élmény. Ez ugyanúgy szuperál a bútorok esetében is.

A stílus, ami hozzánk illik…

Van egy rossz hírem, erre mindenkinek saját magának kell ráéreznie. Figyeljük meg, mik azok a jellemvonások egy bútorban vagy kiegészítőben, ami megfog bennünket. Azonban óvatosan kell bánni azzal a feltételezéssel, hogy minden, ami tetszik azt be kell suvasztani a szobába, mert a végén egy zsibvásárban találjuk magunkat egy szépen berendezett nappali helyett.

A szépség ne menjen a minőség kárára!

Nem lehet eleget hangsúlyozni, milyen fontos, hogy jó minőségű bútorszöveteket válasszunk. Egy jó döntést éveken keresztül a maga pompájában élvezhetünk, ha nem előnyös, akkor, nagyon hamar megbánhatjuk. Döntsük el, hogy pontosan mire használjuk, van-e kutya vagy macska az otthonunkban, van-e kisgyermek a családban, van-e allergiás, vagy arra hajlamos, ezek mind fontos nézőpontok lehetnek. A modern technológiáknak köszönhetően, szinte mindenre találhatunk megoldást és gyakran nem is kerül többe.  Kérje szakembereink segítségét üzletünkben.