Pilisvörösváron, kényelmes bútorok kedvező áron!

Elegancia? Kényelmi szempont?Strapabíró szövet? Hely takarékosság? Rúgós? Szivacsos? Szakembereink segítenek kiválasztani a legpraktikusabb bútordarabot, mely minden szempontból megfelelő az Ön számára. Csapatunk odafigyel ügyfeleink kívánságaira és a legjobb tudásuk szerint segítik partnereiket.

A megfelelő bútor és bútorszövet kiválasztása nem egyszerű feladat. Nem mindegy, hogy otthonunkat, vagy pedig vállalkozásunk, pl.: vendéglátó egységünket szépítenénk vele. Praktikus ezeket a szempontok mihamarabb tisztázni, mert a strapabírás igen fontos perspektíva.

Bútorkereskedésünkben kiváló szöveteket is tartogat az Ön számára, palettánk igen széles és különleges. Néhány megfogó és érdekes darab a kínálatunkból:

 • Zsenilia szövetek
 • Bársonyszövetek
 • Zsákszövetek
 • Vászon szövetek
 • Textilbőr szövetek
 • Jacquard szövet

szovetek-1

Természetesen honlapunkon megtekintheti teljes kínálatunkat, aktuális akcióinkat!

Bútoraink választéka is népszerű, komfort szempontok, méretek vagy akár méretre szabásukat is vállaljuk. Jöjjön el hozzánk, nagy választék áll az Önök rendelkezésére kereskedésünkben.

szövetekszövetek

Az otthonunk a mi kis várunk: tükörképünk a világ felé.

Akár a hálószobánk, akár a nappalink bútorainak megújításán gondolkodunk, a kiválasztás hosszú távra szól. Valaki kárpitozásban, valaki cserében gondolkodik. Üzletünkben mindkét helyzetre van megoldás!

Bútoraink széles választéka, mindenkinek megoldást nyújt. Választékunk kiterjed egyedi darabokra is!

 • Franciaágyak – szivacsos és rúgós kivitelben, hely kihasználtság szempontból ágyneműtartós változatban, választható kárpitozással.

franciaágyak

 • Heverők – egyszemélyes változatban, nagy méretben; kartámlával, háttámlával vagy akár körbe támlával rendelhető; minőségi szivacsos vagy erősített rúgós változatban is megtalálható kereskedésünkben; a megfelelő bútorszövet igény szerint választható.

 

heverők

 • Fotelágyak – helytakarékos, kis lakásokban praktikus, felcserélhető a kanapéval vagy a fotellel; ágyneműtartós kivitelben és több méretben kapható; szivacsos vagy erősített rúgós változatban.

fotelágyak

 • Sarokülők–garnitúráink legtöbb esetben ágyneműtartósak és ággyá nyithatóak; fekvőfelületük kényelmes és tágas;egyedi darabjaink minőségi vastaghabbal vagy erősített bonellrugóval készülnek.

          sarokülők

Kanapék – Minőségi vastaghabbal vagy erősített bonellrugóval készül.

    kanapék

 • Fotelek –Minőségi vastaghabbal vagy erősített bonellrugóval készülnek; görgős kivitelben is kérhető!
 • Garnitúrák – Elérhető: hullámrugós és szivacsos kivitelben;

garnitúrák

étkezőgrnitúra

Új bútor vásárlásakor fontos, hogy felmérjük azt a helyiséget, ahová behelyezzük a kiválasztott darabot. Sokszor akadályt jelent az ablakok, ajtók szélessége, magassága. Lehet, hogy csak pár centin múlik, hogy az ágy vagy kanapé háttámlája, az ablakpárkány magassága miatt nem fér el, vagy éppen nem tudjuk e miatt az ablakot kinyitni. Érdemes konkrét méretekkel neki indulni a vásárlásnak, hogy ne érjen minket csalódás az elhelyezés során. Továbbá fontos, hogy a kiválasztott bútor ne csak elegáns vagy praktikus legyen, hanem kényelmes is, mivel hosszú órákat töltünk majd el rajta.

Kereskedésünk szakemberei körültekintőek minden szempontból, forduljon hozzánk bizalommal!