Pilisvörösvári bútor és bútorszövet szaküzletünkben várjuk kedves vásárlóinkat, megragadóan stílusos termékeinkkel. Legtöbb termékünk egyedi méretben is megrendelhető.

Kiemelt Franciaágyak, kanapék:

 • Franciaágyak

franciaagyak-kanapek-1

 • Heverők

Fotelágyak

franciaagyak-kanapek-3

franciaagyak-kanapek-4

Saroküllők

franciaagyak-kanapek-5 

franciaagyak-kanapek-6

 • Kanapék

 

franciaagyak-kanapek-7

franciaagyak-kanapek-8

 • Fotelek


franciaagyak-kanapek-9

franciaagyak-kanapek-10

 • Garnitúrák

franciaagyak-kanapek-11

franciaagyak-kanapek-12

franciaagyak-kanapek-13 

 • Étkezőgarnitúrák

Bútor történetek:

A modern kor embere és otthona között, igen szoros kapcsolat van, hiszen az otthonunk tükrözi személyiségünket, stílusunkat, gondolkodásmódunkat. Ezért koránt sem mindegy, milyen bútorokat, például ülőgarnitúrákat választunk az enteriőrünkbe, sok éves tapasztalattal rendelkező kereskedésünk és honlapunk elérhető,Ezüstfotel Bútorbolt jóvoltából a választék – nagy örömünkre – egyre szélesebb!

A „központi” szerepet az otthonunkban talán az ülőalkalmatosságok töltik be, amelyek a kényelmünket és sok esetben a közösségi életünk helyszínét is szolgálják, hiszen egy megfelelő, jó minőségű kanapé nélkül elképzelhetetlen az esti filmezés, egy jó könyvben való elmerülés, egy többórás telefonbeszélgetés, a barátok vendégül látása, a társasjáték, vagy egy meghitt beszélgetés.

Bútor nem csak a lakásunkba kell:

Az ülőgarnitúra viszont nem csupán egy lakás, de egy munkahelyi iroda vagy váró teréből sem hiányozhat. Tehát azok is megtalálhatják az Ezüstfotel Bútorkereskedés széles kínálatában a tökéletes ülőalkalmatosságot, akik nem az otthonukba szánják azt, hanem az üzlethelyiségébe. Ma már elfogadott, hogy az irodában is legyen egy kanapé, ahol egy kis szünet erejéig lazulhatnak az alkalmazottak, mivel kellemes környezetben mindenki szívesebben dolgozik. Azon munkahelyek enteriőrjének a berendezése, amelyek valamilyen szolgáltatást nyújtanak a vevők számára, ugyanolyan fontos üzenettel bírnak, mint lakhelyünk berendezése. Egy iroda kanapéja több mint egy szimpla ülőalkalmatosság, mivel az ügyfélnek éreznie kell, hogy a megfelelő helyen jár, nem érezheti magát kényelmetlenül akkor sem, ha valamennyit szükséges várakoznia. De akár barátságos hangulatot is teremthetünk egy megfelelő kanapéval, ha egy hosszabb tárgyalást követően ott kínáljuk kávéval az üzleti partnerünket.

Franciaágyak, kanapék vásárlási szempontok:

Napjainkban a bútorok, benne az ülőbútorok már mindenki által elérhető terméknek számítanak. Babzsáktól a méregdrága bőr ülőgarnitúráig minden kapható és megvásárolható. Modern bőr, L alakú sarokgarnitúra Pilisvörösvári bútorkereskedésünk kínálatában! Napjaink ülőgarnitúrái elsősorban és általában a kényelmi szempontokat tartják szem előtt. (A gyorséttermi üléseknél nem ez a szempont, nem volna gazdaságos, ha a vendég ott ücsörögne napestig, foglalva a helyet a betérni akaró éhes vendégek elől. A Long Life minősítésű bőrhuzatok viszont a tartósság szempontját részesítik előnybe.) A vásárló szemében a gyártó nemzeti hovatartozása, brandjének hírneve sokat számít. A francia pezsgő, az olasz cipő, az orosz kaviár mellé a hazai üzletekben elsősorban a minőséget reprezentáló német bútorok sorakoznak fel – lásd, a német minőség sztereotípiát.

Bútorszöveteinkből néhány megkapó ajánlat:

 • Zsenilia szövetek

franciaagyak-kanapek-14-15

 • Bársonyszövetek

franciaagyak-kanapek-16-17

 • Zsákszövetek

franciaagyak-kanapek-18-19

 • Vászon szövetek

franciaagyak-kanapek-20-21

 • Textilbőr szövetek

franciaagyak-kanapek-22-23

 • Jacquard szövet

franciaagyak-kanapek-24

Pilisvörösvári bútor és bútorszövet bemutató termünkben, várjuk Önt mindennap!

 

Kapcsolat

H-2085 Pilisvörösvár, Fő u. 33/A

Tel.: +36 26 330 692

E-mail: ezustfotel@freemail.hu

H-P.: 9-17-ig, Szombat: 9-12-ig