Ülőgarnitúrák, fotelek, fotelágyak, kanapék, heverők, franciaágyak, sarokülők, étkezőgarnitúrák nagy választéka bútorkereskedésünkben!

Bútor és bútorszövet szaküzletünkben várjuk kedves vásárlóinkat Pilisvörösvárra, kiváló minőségű ülőgarnitúrákkal és szakembereinkkel. Stílusváltás előtt van? Szépítené otthonát?– elhasználódott, megkopott bútoraik újrakárpitozásához nagyszerű csapatunk állnak az Ön rendelkezésére.

Az ülőgarnitúrákkal szembeni alapvető követelmény, hogy kényelmes ülést biztosítsanak, ugyanakkor fontos szempont az is, hogy kellőképpen megtámasszák a hátat, a derekat, a megfelelő tartásunk miatt.Nagyon sok típus háttámlája megdönthető, így magunk állíthatjuk be a legmegfelelőbb dőlésszöget. Ülőalkalmatosságunk kiválasztásánál természetesen több egyéb praktikus szempont is felmerülhet: ilyen a strapabírás és az egyszerű tisztán tarthatóság. A természetes bőr amellett, hogy szép és elegáns, rendkívül hosszú élettartamú, s hasonlóan előnyös tulajdonságai vannak a nemrég divatba jött textilbőrnek is.Bútorszövet kereskedésünkben, széles választékban megtalálja álmai kárpitját.

Sokan a szintén tartós, minőségi textíliákat kedvelik, mások a plüss tapintásáért bolondulnak. Szerencsére, a kárpitválaszték óriási, bárki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának megfelelő textilt. Mivel a forgalmazók a vásárlók személyes igényeit tartják szem előtt, így a kiválasztott bútormodellhez szinte bármilyen kárpit megvehető üzletünkben, szakembereink készséggel állnak a rendelkezésükre a kárpitozásban is.

Mielőtt kiválasztjuk a nappalink stílusához nagyban meghatározó ülőbútort, érdemes felmérni, mekkora hely áll rendelkezésünkre, körülbelül hányan fogják használni a kanapét, s milyen egyéb bútorokkal társítjuk. A minden oldalukon kárpitozott sarokkanapék térbe is állíthatóak, ez főként többfunkciós lakóterekben jelenthet célszerű megoldást. Ha pedig gyakran érkeznek hozzánk vendégek, jó szolgálatot tehetnek a nyitható, ággyá alakítható típusok. S végül, amit meg kell fontolni, az a kanapé színösszeállítása. Fontos, hogy a kanapé színben is jól kiegészítse az enteriőrt, hogy harmóniában legyen a helyiség többi bútoraival, hangulatával ugyanakkor érzékeltesse az Ön egyéniségét, stílusát.

Szeretné, hogy a kanapéja beolvadjon a környezetbe? -válasszon inkább természetes kárpitozást, de ha azt szeretné, hogy a kanapé legyen a szoba középpontja, inkább egy szemet gyönyörködtető, figyelemfelkeltő, hangsúlyos színt válasszon. Az Ezüstfotel kínálatában számtalan szín kombinációból választhatunk a textúrákból.

Bútoraink választéka népszerű, kényelmi szempontok, méretek vagy akár méretre szabásukat is vállaljuk. Jöjjön el hozzánk, nagy választék áll az Önök rendelkezésére kereskedésünkben.

Az ülőgarnitúra viszont nem csupán az otthonunkban használatos, hanem elengedhetetlen egy munkahelyi iroda vagy pl.: egy magánrendelő váró teréből. Nálunk azok is megtalálhatják az Ezüstfotel Bútorkereskedés széles kínálatában a tökéletes ülőalkalmatosságot, akik nem az otthonukba szánják azt, hanem a munkahelyükre. Azon munkahelyek enteriőrjének a berendezése, amelyek valamilyen szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleik számára, fontos üzenettel bírnak, mint lakásunk berendezése. Egy iroda díványa több mint egy szimpla ülőalkalmatosság, mivel az ügyfélnek éreznie kell, hogy a megfelelő helyen jár, nem érezheti magát kényelmetlenül akkor sem, ha valamennyit szükséges várakoznia. De akár barátságos hangulatot is teremthetünk egy megfelelő kanapéval, ha egy huzamosabb ideig tartó tárgyalást követően, ott kínáljuk kávéval a cégünk partnereit.

Bútorszöveteinkből néhány kiváló ajánlat:

  • Zsenilia szövetek

ulogarniturak-1

  • Bársonyszövetek

ulogarniturak-2

  • Zsákszövetek

ulogarniturak-3

ulogarniturak-4

  • Vászon szövetek

ulogarniturak-5

  • Textilbőr szövetek

ulogarniturak-6

ulogarniturak-7

  • Jacquard szövet

ulogarniturak-8

Pilisvörösvári bútor és bútorszövet bemutató termünkben, várjuk Önt mindennap!

 

Kapcsolat

H-2085 Pilisvörösvár, Fő u. 33/A

Tel.: +36 26 330 692

E-mail: ezustfotel@freemail.hu

H-P.: 9-17-ig, Szombat: 9-12-ig