ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Az Ezüstfotel Bútorbolt tiszteletben tartja a weboldalt felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban vállalatunk általános tevékenységének fejlesztéséhez használjuk fel.

A nyilvántartott adatokat harmadik félnek nem adjuk ki. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak betartásával végezzük. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, illetve szükség esetén módosítania az általunk Önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat ne használjuk fel. Amennyiben olyan kérdése van, amelyre a honlap Adatvédelem fejezetében nem kap választ, kérjük, írja meg nekünk e-mailben: ezustfotel@freemail.hu.

ÁSZF

Vásárlástól való elállási jog
Az Európai Unióban megilleti a jog a fogyasztókat, hogy az interneten rendelt termékek megvásárlásától 14 napon belül elálljanak. A termék megvásárlásának elállásától az eladó (cég) köteles 30 napon belül visszafizetni a vételárat a vevőnek.

Fontos tudnivalók!
Amennyiben a terméket vásárlás után használták, úgy már nem állhat el a vásárlástól. Ha a vevő egyedi elképzelései alapján készített bútort rendel, a vétel elállásának helye nincs. A termékekre vonatkozó jótállási jogokat érvényesítheti a törvény szerinti kötelező jótállásról szóló 151/2003. Kormányrendelet a Ptk 2013. évi V. törvény, valamint a 19/2014. NGM rendelet alapján.

Vásárlási információ

A cégünknél kiválasztott terméket megvásárolhatja üzletünkben készpénzben vagy banki utalással. A termékekről információt kérhet telefonon a +36-26-330-692-es számon vagy e-mailben az ezustfotel@freemail.hu postafiókon keresztül.

Szállítási információk

A nálunk vásárolt termékeket vevői kérésre házhoz szállítjuk. A szállítási összeg változó, mert függ a terméktől, darabszámától és súlyától is. Igény szerint a lakásába behelyezzük és összeszereljük bútorát. Lehetőség van futárszolgálattal való szállításra is, itt viszont a vevőnek kell gondoskodnia a termék lakásba való bejutásáról,mivel a futárszolgálat csak “kapuig” szállít. A megvásárolt termékét hozzáértő szakemberek szállítják, így biztonságban tudhatja azt!